Επενδύσεις


Επενδυτικές ευκαιρίες


Η Συμβουλευτική Εταιρεία Offertime σε συνεργασία με άλλες εταιρείες του εσωτερικού και του εξωτερικού έχει εκπονήσει μελέτες Project και Business Plans για την αγορά ακινήτων που προορίζονται για επαγγελματική χρήση.

Τα Project που προσφέρονται παρακάτω συνοπτικά αφορούν επενδύσεις που ξεκινάνε από 200.000€ και φτάνουν αισίως τα 170.000.000€.

Επίσης διαθέτουμε όλο το know how διαχείρισης μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων και αναλαμβάνουμε το managment οποιουδήποτε τομέα έχετε ανάγκη.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για να σας παρουσιάσουμε κάποιο επενδυτικό Project, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.


Project plan


Μία από τις σπουδαιότερες και εξειδικευμένες ενασχολήσεις της εταιρείας μας είναι η δημιουργία Project plans και Business plans που αφορούν κυρίως μεγάλες εκτάσεις κτημάτων και βρίσκονται σε διαδικασία πώλησης.

Τα αντικείμενα που αναλαμβάνουμε να εκπονήσουμε και να παρουσιάσουμε σε δυνητικούς επενδυτές του εσωτερικού και του εξωτερικού είναι τα κάτωθι:

1. Εκπόνηση έρευνας αγοράς της συγκεκριμένης περιοχής.
2. Μελέτη σκοπιμότητας.
Η μελέτη αυτή θα επικεντρωθεί ώστε να δημιουργηθεί ο βέλτιστος σκοπός υλοποίησης του έργου ώστε να αξιοποιηθεί επενδυτικά ένα τέτοιο ακίνητο.
3. Αρχιτεκτονικές μελέτες
Δημιουργία ψηφιακών φωτογραφιών 3D και διαμόρφωσης χώρου για το πως θα φαίνεται το έργο μετά την υλοποίηση του.
4. Οικονομοτεχνικές και χρηματοοικονομικές μελέτες.
Υπολογισμοί κόστους κατασκευής πέραν του κόστους κτήσης του ακινήτου και μελέτες ανταπόδοσης του επενδυτή σε βάθος 10 ετίας μετά την υλοποίηση του έργου.
5. Προετοιμασία φακέλου για την ένταξη του έργου στον αναπτυξιακό νόμο.
Για τέτοιου είδους έργα συνήθως προτείνεται να υποβληθούν αιτήσεις και να ενταχθούν σε αναπτυξιακό νόμο προς όφελος του αγοραστή επενδυτικά όπως επίσης ωφελείται και ο πωλητής αφού μετά την έγκριση του φακέλου το ακίνητο εντάσσεται σε εντός σχεδίου οικοδόμησης περιοχή. Αυτό σημαίνει για τον πωλητή ότι το ακίνητο θ’ αποκτήσει μεγαλύτερη αξία κατά την πώληση.
6. Δημιουργία ιστοσελίδας με το Project
7. Προώθηση project και εύρεση δυνητικών επενδυτών από το εξωτερικό
Μέσω διάφορων καναλιών επικοινωνίας που διαθέτουμε είτε με ιδιώτες ή μεγάλες κτηματομεσιτικές εταιρείες και μέσω εξειδικευμένων διαδικτυακών πλατφορμών συμβάλλουμε στην εγγυημένη προώθηση του project ώστε να βρεθούν οι κατάλληλοι επενδυτές και να επενδύσουν σε αυτό.


Δημιουργήστε τη δική σας επιχείρηση


ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

Διαθέτουμε ώριμο business plan για την δημιουργία επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης.

Συνοπτική παρουσίαση:

Συνολικό κόστος επένδυσης: 25.000€.

Εκτιμώμενα καθαρά κέρδη από τον πρώτο μήνα λειτουργίας: Περίπου 5.000€ και αυξανόμενα κατά 2.000€ κάθε επόμενο μήνα.

Απόσβεση επένδυσης: 1,5 έτος.

Επιλέξτε από τις παρακάτω φόρμες εάν επιθυμείτε να σας παρουσιάσουμε κάποια από τα έτοιμα Project plans για να επενδύσετε σε αυτά ή εάν επιθυμείτε να μας αναθέσετε κάποια εργασία εκπόνησης Project plan – Business plan.


ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΩ

Π.χ. Κλάδος δραστηριοποίησης

ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ PROJECT – BUSINESS PLAN

Π.χ. Κλάδος δραστηριοποίησης